Copywriting

Copywriting is een breed begrip. Zowel voor short als long copy bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan in voor alle mogelijke vormen van communicatie: persberichten, (nieuws)brieven, brochureteksten,…tot zelfs het bedenken van slogans. Verder staan we ook in voor vertalingen van deze teksten.

Internet

Ook voor online teksten bent u bij ons aan het juiste adres. Het internet is een zeer krachtig medium, dat een specifieke aanpak vereist. Webteksten zijn kernachtig, compact en nodigen uit tot doorklikken. Redactiebureau INK beheerst deze discipline en kan bovendien instaan voor het volledige ontwerp van een website. Ook vertalingen van webteksten zijn mogelijk.

Bedrijfscommunicatie

Redactiebureau INK neemt ook uw bedrijfscommunicatie voor zijn rekening. Samen staan wij in voor de complete afwerking van folders, websites, persdossiers, e-mailcampagnes, noem maar op. Terwijl INK zorgt voor op maat geschreven teksten, zorgen gespecialiseerde vormgevers voor een krachtige grafische omkadering van het geheel. Doordat alle partners sterk op elkaar ingespeeld zijn, ontstaat een eindresultaat dat lang blijft nazinderen bij uw doelgroep.

Schuiven naar boven